activiteiten

Vakantieverblijf : ‘Au Vieux Moulin’ biedt u de rust van de ongerepte natuur, de zacht vloeiende Amblève, een uitgestrekt wandel- en fietsgebied, excursiemogelijkheden, vertrek- en aankomstplaats voor uw doe-activiteiten (recreatief, sportief, cultureel, toerisme), kortom voor elk wat wils.

Het domein ligt op het einde van de ‘chemin du Vieux Moulin’ waardoor u geen verkeer heeft. U bent hier volledig privé en heeft vanuit de woningen, tuin, speelterrein of de terrassen een uniek zicht op de vallei.

Meetings : Voor de organisatie van uw ‘meetings’ kan u terecht op het domein ‘Au Vieux Moulin’. Er zijn diverse ruimtes, wifi en tafels in beide woningen waar u gebruik van kan maken. U kan tevens beroep doen op onze extra diensten in de realisatie van uw activiteiten.

Incentives : Tijdens uw verblijf op het domein heeft u de mogelijkheid om in te tekenen op één of meerdere incentive-pakketten.
Wandel-zoektochten, adventure days, mountainbike, vespa- en/of 2CV-tochten, electrische fietsen, …

Feestgelegenheden : Au Vieux Moulin biedt u een perfect kader aan om uw ‘feesten’ te laten plaatsgrijpen. Een receptie, tuin- en familiefeest, …
Hiervoor kan u beroep doen op de ‘traiteurservices’ (extra diensten).